×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

NRG inbjudna till CS:GO Asia Championships — 500 000 dollar i prispotten

1
Det nordamerikanska laget NRG har blivit inbjudna till CS:GO Asia Championships. De ansluter sig nu till ENCE, Made in Brazil och Tyloo som redan blivit inbjudna. Samtidigt har också prispotten till turneringen ökat till 500 000 dollar.
Den 21 november startar CS:GO Asia Championships i Shanghai, Kina. Tidigare har tre lag blivit inbjudna till turneringen, ENCE Esports, Made in Brazil och hemmalaget Tyloo. Nu har ytterligare ett lag blivit inbjudna till turneringen, NRG Esports. Ytterligare fyra lag kommer att ta plats i turneringen. Tre av dessa kommer att bli inbjudna medan den sista platsen avgörs genom ett kinesiskt kval.

Samtidigt som NRG blivit inbjudna till turneringen så har också Perfect World gjort en förändring till prispotten. Tidigare stod den totala prissumman på 300 000 dollar, detta har nu ökat ända upp till 500 000 dollar. Förra upplagan av turneringen vanns av Natus Vincere, om de kommer att delta i år är i skrivande stund okänt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..