×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ungern

Ninjas in Pyjamas inbjudna till V4 Future Sports Festival

1
V4 Future Sports Festival börjar nu bli fullsatt. Turneringen har nu offentliggjort alla inbjudna lagen till turneringen. Bland dessa hittar vi Ninjas in Pyjamas. Även fjolårets vinnare, Mousesports, har blivit inbjudna till turneringen med 300 000 euro i prispotten.
Den 21 september startar V4 Future Sports Festival i Ungerns huvudstad, Budapest. Totalt 300 000 euro står på spel över de två dagarna när de åtta deltagande lagen hoppar in på servern. De två första lagen att bli inbjudna var den förra turneringens finalister, Virtus.pro och Mousesports. Då var det Mousesports som plockade hem vinsten. De två lagen har endast två spelare kvar som deltog i fjolårets evenemang, Robin "ropz" Kool och Chris "chrisJ" de Jong från Mousesports samt Janusz "Snax" Pogorzelski och Michał "MICHU" Müller från Virtus.pro.

Nu har även två andra lag blivit inbjudna till turneringen. Där hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas. Under fjolårets evenemang var det endast Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan som representerade Sverige. Även det brasilianska laget Made in Brazil har blivit inbjuda till turneringen. Båda lagen kommer veckan innan att spela Blast Pro Series Moskva, där ryktas MIBR göra premiär med Vito "kNgV" Giuseppe.

De sista fyra platserna i turneringen kommer att avgöras via fyra kval. Ett av kvalen kommer att vara öppet för hela europa medan de tre andra endast är lokala, ett för Polen, ett för Ungern och tillsist ett för Tjeckien och Slovakien. Alla tre lokala kvalen kommer att startas den sista augusti medan de europeiska kvalet startar den 7 september.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..