×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP förlorar mot Windigo — ESL Pro League-platsen i fara

1
Ninjas in Pyjamas lyckades inte vinna sin match mot Windigo Gaming. Detta innebär att de nu måste spela relegation-turneringen för att behålla sin plats i ESL Pro League. Om turneringen går dåligt kommer svenskarna att få spela MDL nästa säsong.
Efter förlusten mot Team Heretics under gårdagen ställdes Ninjas in Pyjamas nu mot Windigo Gaming i pre relegation-turneringen av ESL Pro League. Det bulgariska laget var tvungna att spela med två spelare som de nyligen sparkade från laget, Viktor "v1c7oR" Dyankov och Yanko "blocker" Panov. De hade tidigare förlorat mot förlorat mot Heretics och vunnit mot Turkey5.

Matchen började på bulgarernas kartval, Overpass. Det var också de som plockade hem den inledande pistolrundan och tog ett starkt kommando över den första halvan. De fick tillslut med sig tio rundor till sidbytet. Windigo vann även den andra pistolrundan men denna gången kunde ninjorna vinna rundan direkt därpå. Det var nu NiP som tog kommando över kartan och fick tillslut en ledning på 14-13. Då vaknade Windigo till och vann tre raka rundor för att stänga Overpass med 16-14.

Matchen gick nu vidare till svenskarnas kartval, Nuke. Återigen vann Windigo en pistolrunda och kunde nu säkra de två rundorna efter det. Det var dock NiP som var det starkare laget under den första halvan och kunde få med sig tio rundor till sidbytet. De vann nu sin första pistolrunda för matchen och kunde lätt stänga kartan med 16-7.

Allting skulle nu avgöras på Dust2. Även denna gången var det Windigo som vann den inledande pistolrundan. De fortsatte starkt under hela sin T-sida och fick med sig hela elva rundor när det var dags att byta till CT-sidan. NiP vann pistolrundan på sin T-sida men rundan som följde. Efter detta kom de aldrig riktigt in i matchen och förlorade kartan, och därmed matchen, med 16-7.

Detta innebär att Ninjas in Pyjamas måste spela relegation-turneringen för att behålla sin plats i ESL Pro League. Turneringen startar imorgon hittills är det Sprout och Team Spirit som är klara utöver svenskarna. Det sista laget kommer att bli förlorarna av matchen mellan Windigo och Heretics.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..