×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Mongoliet

erkaSt visum går ut — lämnar Grayhound efter majorn

1
Den mongoliska spelaren Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga har nu gått ut med att Starladder Berlin Major blir hans sista turnering tillsammans med Grayhound. Detta då spelarens visum till Australien gick ut under juli i år.
Tidigare under veckan börjades det ryktas om att Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga skulle lämna Grayhound Gaming för att starta ett nytt mongoliskt lag. Hälften av detta är nu officiellt. Spelaren gick under dagen ut med att han kommer att lämna laget efter Starladder Berlin Major. Anledningen till detta ska vara att hans studievisum till Australien gick ut i juli. Han har efter detta inte hittat något annat sätt att stanna i Australien.

Den mongoliska spelaren anslöt sig till organisationen när de plockade upp laget som tidigare representerade Immunity under juni 2017. Där har han varit sedan dess och har under tiden hjälpt laget till två stycken majors, Intel Extreme Masters Katowice 2019 och Starladder Berlin Major. Förutom detta lyckades de vinna ZEN Esports Network League 2017 Season 2 och har varit del av många större turneringar. Grayhound kommer efter majorn att ha följande spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..