×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Här är schemat för Blast Pro Series Moskva

1
13-14 september kommer Blast Pro Series att spelas i Rysslands huvudstad, Moskva. Bland de deltagande laget hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas. Förutom detta kommer även lag som Vitality, Natus Vincere och Ence att delta. Här är schemat för turneringen.
I september är det dags för en ny upplaga av Blast Pro Series. Denna gången tar sig turneringenserien till ryska Moskva. Där kommer vi att få se helsvenska Ninjas in Pyjamas ställas mot lag som Team Vitality, Made in Brazil och Natus Vincere för prispotten på 250 000 dollar. Även våra nordiska grannar ENCE Esports kommer att delta i turneringen. Den sista platsen står mellan Forze och Avangar som kommer att göra upp om denna under turneringens första dag.

Rfrsh Entertainment har nu offentliggjort schemat för hela turneringen. Det går nu tillbaka till hur det var innan Los Angeles med två matcher under den inledande dagen och de resterande gruppspelsmatcherna samt final under den andra dagen. Alla tider på bilden är en timma bakom oss i Sverige.

Bildkälla: Blast Pro Series
Bildkälla: Blast Pro Series

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..