×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NoChance inbjudna till European Champions Cup

2
Ytterligare fyra nya lag har blivit inbjudna till European Champions Cup. Bland dessa hittar vi NoChance med svenska Mikail "Maikelele" Bill i spetsen. Förutom svensken och hans lag så kommer även Avangar, BIG och Windigo att delta i turneringen.
Vi kommer att få se åtminstone en till svensk spelare i European Champions Cup. Svenska Mikail "Maikelele" Bill och hans NoChance har nu blivit inbjudna till turneringen. Laget har inte setts spela sedan de misslyckades att ta sig vidare till Starladder Berlin Major trots en lovande start. De ansluter sig nu till de fyra svenska spelare som redan blivit inbjudna, Adam "friberg" Friberg från Heroic samt Dennis "dennis" Edman, Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser från Gamerlegion.

Förutom NoChance har ytterligare tre lag blivit inbjudna till turneringen, Avangar, BIG och Windigo Gaming. Det sistnämnda laget kommer troligen att spela med sina två nya spelare, Ali "hAdji" Haïnouss och Buğra "Calyx" Arkın, då dessa inte kan delta i ESL Pro League relegation.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..