×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Heroic plockar upp LOMME som coach

1
Det danska laget Heroic med svenska spelaren Adam "friberg" Friberg har valt att plocka upp en ny coach. Den som stiger in i laget är den danska 25-åringen Frederik "LOMME" Nielsen.
Luis "peacemaker" Tadeu lämnade Heroic i början av juli tidigare i år. Det danska laget har efter det stått utan coach. De har nu valt att plocka Frederik "LOMME" Nielsen för att fylla positionen. Laget med svenska spelaren Adam "friberg" Friberg i spetsen senaste turnering var IEM Chicago 2019. Där placerade sig på en 5-6-plats efter 2-1-förlust mot Team Vitality i den avgörande matchen för grupp B.

Detta är inte första gången som LOMME agerar coach för just Heroic. Under 2016 följde han med laget som gick under namnet Team X när de plockades upp av just Heroic. Efter att han fick lämna laget kort efter det gick han tillbaka till spelare. Sedan dess har han setts representera lag så som North Academy, Tricked Esport och senast ex-Fragsters.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..