×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Mongoliet

erkaSt ryktast lämna Grayhound efter majorn

1
Enligt Newmeta, Mongoliets största esporthemsida, så kommer Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga att lämna Grayhound efter majorn. Detta för att istället starta ett helmongoliskt lag tillsammans med spelare som Enkhtaivan "Machinegun" Lkhagv och Bat-Enkh "kabal" Batbayar.
Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga har varit en del av det australiska laget Grayhound Gaming sedan juni 2017. Enligt den mongoliska hemsidan Newmeta kommer dock spelaren att lämna laget efter majorn. Enligt samma sida så kommer den mongoliska spelaren att starta ett nytt lag med spelare som alla kommer från Mongoliet.

Bland de beryktade spelarna hittar vi Enkhtaivan "Machinegun" Lkhagv som just nu spelar för The MongolZ. Även de två Mazaalai-spelarna Bat-Enkh "kabal" Batbayar och Gan-Erdene "dobu" Batbold skulle vara en del av detta lag. Den sista spelaren skulle vara Temuulen "Zilkenberg" Battulga som inte varit en del av något lag sedan slutet av 2017 när han spelade med The Mongolz. Uuganbayar "neuz" Nyam-Otgon är också en potentiell spelare, han skulle då spela istället för Machinegun.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..