×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

coldzera: "Jag har fått erbjudanden från fyra lag"

1
Den brasilianska spelaren Marcelo "coldzera" David valde under juli att bänka sig själv i Made in Brazil. Han har efter det stått utan lag men erbjudanden har han fått. totalt fyra lag har nått ut till den brasilianska spelaren.
I en intervju med brasilianska ESPN berättar Marcelo "coldzera" David att han fått erbjudanden från totalt fyra lag, vilka dessa är ville han dock inte prata om. Han påpekar att han inte vill stressa in i något, speciellt inte då majorn är precis runt hörnet. Han menar också att pengar inte är ett stort fokus utan istället vilka spelare han kommer att spela med och vilken typ av organisation de spelar för.

Den brasilianska 24-åringen valde under juli att placera sig själv på bänken i Made in Brazil. Detta efter att ha varit en del av den aktiva linan sedan 2015. Tillsammans med laget har coldzera lyckats vinna två majors, MLG Major Championship Columbus 2016 och ESL One Cologne 2016. Förutom detta vann de även flera större titlar så som Intel Extreme Masters 2017 och ESL One Cologne 2017.

I intervjun pratar även coldzera om att han ångrar att de inte fortsatte på sitt internationella projekt med Jake "Stewie2k" Yip och Tarik "tarik" Celik. Han pekar på att det var kommunikationsproblem som satte stopp för laget trots att de enligt honom spelade bra. Han menar att de två amerikanska spelarna tillförde mycket nytt till laget och att de kunde mäta sig mot laget som var bäst just då, Astralis.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..