×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Gamerlegion bland lagen till European Champions Cup

1
Ytterligare tre lag har blivit inbjudna till European Champions Cup. Bland dessa hittar vi Gamerlegion med tre svenskar i laget, Dennis "dennis" Edman, Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser. 60 000 dollar samt en plats i LAN-finalerna står på spel.
Under juli offentliggjordes European Champons Cup. En turneringen med 60 000 dollar i prispotten samt fyra platser till LAN-finalerna. Själva LAN-finalerna har ytterligare 60 000 dollar att erbjudas och kommer att spelas i Malta under december. De första två lagen att bli inbjudna blev CR4ZY samt Heroic med svenska Adam "friberg" Friberg i laget.

Nu har ytterligare tre lag blivit inbjudna till turneringen. Där hittar vi Gamerlegion, ett lag med tre svenskar i laget, Hampus "hampus" Poser, Tim "nawwk" Jonasson och Dennis "dennis" Edman. De valde under juli att släppa Kévin "Ex6TenZ" Droolans och istället plocka upp dennis från Ninjas in Pyjamas. Förutom Gamerlegion har även tyska Sprout och polska Illuminar Gaming.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..