×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

kreaz ute ur ex-Epsilon — står nu utan lag

1
Den svenska spelaren Rasmus "kreaz" Johansson har fått lämna laget som tidigare representerade Epsilon. Detta efter en tre månader lång period med laget. Den svenska spelaren står nu utan lag medan ex-Epsilon letar efter en ersättare för svensken.
Den svenska spelaren Rasmus "kreaz" Johansson hoppade i maj in för Epsilon som stand-in. När laget lämnade organisationen fortsatte svensken att spela med dem. Laget har nu valt att släppa den svenska spelaren och letar nu efter en ny femte. Den svenska 21-åringen spelade inte tillsammans med laget när de kvalade in till MSI MGA 2019 Finals. Då spelade de istället med Nikola "NK4Y" Radushev.

kreaz han spela en LAN-turnering tillsammans med laget, Good Game League, där de placerade sig på en 5-6-plats. Den svenska spelaren har tidigare spelat i europeiska lag samt svenska. Innan ex-Epsilon sågs han spela med Team Ancient innan de omformade laget. Den svenska spelaren står nu återigen utan lag.


Artikelbild: MKERS.gg, ESL Italia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..