×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT kommer inte att sluta med CS efter majorn

1
Framtiden för den svenska spelaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund efter majorn är väldigt oklar. Hans framtid i Ninjas in Pyjamas ser mörk ut och många har undrat om han kommer att avsluta sin karriär efter majorn. Enligt han själv är detta dock inte fallet.
Ninjas in Pyjamas plockade under juni upp den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. I samband med detta offentliggjorde de även att en av lagets spelare, legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, framtid hänger löst. Efter detta har vi sett 29-åringen i ett emotionellt tal under ESL One Cologne och spelarens framtid som spelare har varit osäker.

Under dagen skrev GeT_RiGhT ett inlägg på Twitter som löd: "I love Counter-Strike". Han fick som svar på den Tweeten frågan om han skulle dra sig tillbaka efter majorn. Svenskens svar på detta var ett kort och koncist nej. Under en stream i juli fick dock svensken frågan vad han skulle göra om han vann majorn. Svenskens svar på denna fråga var då att han skulle sluta spela. Om han under den senaste månaden har bestämt sig helt för att fortsätta att spela eller kanske bara vill sluta på topp återstår att se.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..