×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Optic Gaming plockar in cajunb — refrezh ute

1
Optic Gaming har valt att göra en förändring till sitt lag. Det danska laget har valt att släppa den unga spelaren Ismail "refrezh" Ali. Istället kliver den mer rutinerade René "cajunb" Borg in i laget.
Den sista december 2018 offentliggjorde Optic Gaming att de valt att plocka in den unga talangen Ismail "refrezh" Ali till laget. Spelaren blev kvar i laget i ungefär i åtta månader, fram tills nu. Laget har nu valt att släppa spelaren och istället plocka in en spelare med mer rutin.

In i laget kliver nu den före detta Cloud9-spelaren René "cajunb" Borg. Den danska 29-åringen var endast en del av Cloud9 mellan april och juli i år, fram till att organisationen valde att göra om hela laget. Han kanske dock är mer känd för sin tid av laget som tillslut blev Astralis. Han spelade med den kärnan i över två år innan han fick lämna laget när de plockade in Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

Tre av spelarena i det danska laget är fortfarande kontrakterade till Optic Gaming, Mathias "MSL" Lauridsen, Kristian "k0nfig" Wienecke och Nikolaj "niko" Kristensen. Laget söker dock en annan organisation att representera då Optic Gaming är ägda av Immortals som också äger Made in Brazil.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..