×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Na'vi sista inbjudna laget till Dreamhack Masters Malmö 2019

1
Nu återstår endast kvalplatser till Dreamhack Masters Malmö 2019, som spelas mellan den 1-6 oktober. Na'vi var det sista laget att få en inbjudan till turneringen.
Man kan lugnt påstå att Dreamhack Masters Malmö 2019 blir en stjärnspäckad turnering. Endast Faze Clan och Mousesports, av de topp-10 rankade lagen i världen, är inte inbjudna till turneringen. Idag klargjordes den tolfte och sista inbjudan, och det blev Natus Vincere som kompletterade listan. Fyra platser återstår till Dreamhack Masters Malmö, och de platserna kommer att fyllas genom kval. Senaste Dreamhack Masters spelades i juni, i Dallas, och vanns av Team Liquid.

Dreamhack Masters Malmö går av stapeln den 1 oktober, och avslutas den 6 oktober. Gruppspelet kommer att spelas i Malmömässan, medan slutspelet kommer att avgöras på Malmö Arena. Den totala prispotten ligger på 250 000 dollar, och turneringen är en del av Intel Grand Slam. De inbjudna lagen är som följer.

Bildkälla: twitter.com/DreamHackCSGO
Bildkälla: twitter.com/DreamHackCSGO


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..