×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Stewie2k om Bugha: "He beat my whole career earnings"

-3
Under en sändning hettade det till i Jake "Stewie2k" Yips stream. Detta på grund av Kyle "Bugha" Giersdorfs vinst under Fortnite World Cup och en prissumma CS:GO-spelaren inte står bakom.
Det är delade åsikter om Fortnite World Cup och den massiva prispotten på 30 miljoner dollar som delades ut under evenemanget. En professionell spelare som visat sig vara väldigt upprörd är Team Liquid-spelaren Jake "Stewie2k" Yip som framförde starka åsikter under en stream. Stewie2ks ilska grundar sig i hur mycket World Cup-vinnaren, 16 år gamla Kyle "Bugha" Giersdorf, vann under eventet.

Bugha plockade hem tre miljoner dollar efter sin vinst av solo-portionen av världsmästerskapen. Detta gjorde Stewie2k upprörd eftersom den unga spelaren, efter endast en turnering, gick om honom i topplistan över de spelare som vunnit mest prispengar. Samtidigt har Liquid-stjärnan vunnit knappt en miljon dollar under sin karriär, inkluderat en majorvinst och Intel Grand Slam.

Fuck I’m working hard out here and this kid just plays one fucking tournament and he’s god. He like beat my whole career earnings in one tournament, sa en märkbart upprörd Stewie2k.

I sitt uttalande var Stewie2k väldigt arg och menar att han arbetar hårt, men trots detta går en 16-åring om honom honom efter en enda turnering. Fansen var snabba med att backa Stewie2k och förstod spelarens ilska. Han är en del av världens just nu bästa CS:GO-lag och dominerar event efter event, men faller ändå över två miljoner dollar bakom Bugha.

Har Stewie2k rätt att vara arg?

62 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..