×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dag ett av IEM Chicago 2019 avklarad — Fribergs Heroic överraskar

1
Den inledande dagen av IEM Chicago 2019 blev en dag av både övertygande segrar och chockerande skrällar. Team Liquid fortsätter visa varför de är världens bästa lag, samtidigt som Team Vitality förvånande nog fick på nöten av Heroic.
Det sista stora testet inför Majorn är det på IEM Chicago. Flera av världens bästa lag är på plats, samtidigt som några av de stora namnen saknas, så som Astralis och Natus Vincere. Åtta lag deltar, uppdelade i två grupper. Under torsdagen inleddes turneringen och i grupp A var det Team Liquid som tog tag i rodret direkt från start. I deras inledande match körde de över Nordamerikanska Envy, för att sedan slå G2 Esports i vinnarmatchen och därmed kvalificera sig till semifinalerna. Envy blev grupp A:s hackkyckling och åkte ut med buller brak. Ikväll, fredag, möts G2 Esports och Made in Brazil. Vinnaren ur den matchen går vidare till semifinal.

I grupp B mötte ENCE Esports Renegades i den inledande omgången. Finnarna visade sig vara väl starka för Renegades, och vann matchen med 2-0 i kartor. Den stora skrällen under den första dagen av IEM Chicago var då Heroic, med Adam "friberg" Friberg i spetsen, krossade Team Vitality. Den första kartan. Overpass, var en jämn historia, men på Nuke var Team Vitality helt och hållet under isen och Heroic vann matchen med 2-0 i kartor. Under fredagskvällen möter Ence Heroic och Team Vitality möter Renegades, för att se vem som kommer göra Team Liquid sällskap i semifinalerna. Klockan 18:00 ikväll, fredag, fortsätter IEM Chicago.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..