×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Forze missar IEM Chicago — Heroic ersätter

1
Efter att Forze stött på visumproblem har de tvingats dra sig tillbaka från det stundande IEM Chicago-eventet. I deras ställe träder danska Heroic in i jakten på titeln.
På grund av visumproblematik har Forze tvingats säga upp sin plats i IEM Chicago 2019. Enligt profilen Scott "SirScoots" Smith ska det inte vara på grund av att de blivit nekade visum till USA, utan snarare att de behöver mer tid för att säkra det vilket de inte har då turneringen börjar den 18 juli.

Som tur är så har ESL snabbt funnit ett ersättande lag inför turneringen. Det är Heroic som tar Forzes plats i det prestigefyllda eventet. Adam "friberg" Friberg och hans lagkamrater föll mot Forze i den europeiska kvalfinalen inför eventet, men får nu alltså trots allt plats i turneringen. 250 000 dollar står på spel mellan de totalt åtta deltagande lagen mellan den 18-21 juli.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..