×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

FalleN ber om ursäkt till Faceit-spelare — för dominant vinst

2
Made in Brazils Gabriel "FalleN" Toledo har bett om ursäkt till en Faceit-spelare efter att hans lag spelade en väldigt ensidig match mot spelarens mix. Nu hoppas FalleN att Faceit drar tillbaka matchen samt ger tillbaka spelarnas förlorade poäng.
Under natten till torsdag samlades Made in Brazil på Faceit för att köa upp till en Pro League-match. Laget matchades mot en mix och inte speciellt oväntat så blev motståndarna totalt krossade av den brasilianska femman. Kort efter att matchen avslutats tog en av spelarna, Marian "tyfoon" Lesnic, till Twitter för att ifrågasätta varför proffslaget köade upp på Faceit istället för att träna mot andra proffs. För spelaren ifråga innebar förlusten mot MIBR inte bara en avslutad vinstsvit men även förlorade poäng vilket kan vara av stor vikt i jakten på en topplacering i ligan.


Det brasilianska lagets lagkapten Gabriel "FalleN" Toledo svarade personligen på tyfoons tweet och bad om ursäkt för vad som hänt. Han förklarade att deras träning var över och att de ville spela mot bra spelare i en mer avslappnad miljö, därav att de köade upp på Faceit. Han lyfte även att det bör tas som en lärofylld upplevelse då motståndarna fick chansen att visa sina färdigheter mot ett topplag. FalleN såg även till att kontakta en Faceit-administratör i hopp om att matchen ska tas bort och att motståndarna ska få tillbaka poängen de förlorade i den otroligt ensidiga matchen. Om mixen fått tillbaka sina poäng är ännu oklart, men FalleN visade i vilket fall på bra sportmannaskap.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..