×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic inbjudna till Dreamhack Masters Malmö

1
Det tredje laget till Dreamhack Masters Malmö är nu klart. Det blir svenska Fnatic som kommer att försöka hålla kvar guldet i Sverige. De ansluter sig nu till de två danska lagen, Astralis och Optic Gaming, för att kämpa om prispotten på 250 000 dollar.
Det blir åtminstone ett svenskt lag under Dreamhack Masters Malmö. Det svenska laget Fnatic har nu blivit inbjudna till turneringen. Det är det tredje laget som är klara för turneringen. Under gårdagen blev Astralis inbjudna och innan dess har vi även sett Optic Gaming kvala in genom att vinna Dreamhack Open Summer.

Dreamhack Masters är en turneringsserie som Fnatic tidigare har haft det svårt i. De har deltagit i fem av de sex turneringar som tidigare har arrangerats men har endast tagit sig till slutspel i en av dessa, Dreamhack Masters Marseille 2018. Just i Malmö har de varit med en gång, 2017, där de åkte ut på en 9-12 plats efter två raka förluster mot Immortals.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..