×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

MIBR kan tvingas att spela majorn med coldzera

1
Enligt uppgifter till den brasilianska hemsidan Mais esports anser inte Starladder att Marcelo "coldzera" David vill lämna laget som en nödsituation. Detta innebär att laget inte kommer att kunna spela med sin coach, Wilton "zews" Prado, om coldzera väljer att lämna laget.
Tidigare i veckan kom det uppgifter att Marcelo "coldzera" David vill placera sig själv på bänken i Made in Brazil innan Starladder Berlin Major börjar. Om detta är fallet kommer dock MIBR att få det tufft. Enligt den brasilianska hemsidan Maise esports anses detta inte som en nödsituation. De ska ha varit i kontakt med Starladder som inte har fått något information om att coldzera vill lämna ifrån MIBR. De påpekar dock att det inte är en nödsituation isåfall.

När spelare inte har kunnat delta i en major tidigare så har det oftast varit lagets coach som har hoppat in, som när Björn "THREAT" Pers hoppade in för Ninjas in Pyjamas under MLG Columbus då Jacob "pyth" Mourujärvi inte kunde säkra visum. Detta skulle dock inte MIBR vara tillåtna att göra. Då Starladder inte ser detta som en nödsituation skulle Wilton "Zews" Prado inte få spela istället för coldzera.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..