×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

G2 Esports kvalar in till ESL One New York

1
Det franska laget G2 Esports är klara för ESL One New York. Detta efter att de under tisdagen spelat kvalet. De kommer nu att ansluta sig till Astralis, Liquid, ENCE och Eunited som redan är klara för turneringen.
G2 Esports började kvalet genom att möta det tyska laget BLUEJAYS XFX. Den matchen vann de lätt med 2-0, 16-6 på Dust2 och 16-11 på Inferno. De fick nu möta danska Tricked Esport, som tidigare slagit ut BIG. Denna gången blev det lite svårare för fransmännen som tappade den inledande kartan, Train med 16-9. På deras egna karta, Dust2, blev det dock en lätt vinst med 16-7. Den sista kartan, Train, avgjordes på övertid där det franska laget tillslut kunde avsluta matchen med 22-19.

De ställdes i den sista matchen mot CR4ZY som tidigare slagit ut både Mousesports och Sprout. Även denna gången tappade G2 den första kartan, Vertigo, med 16-8. Precis som i Tricked-matchen kunde de dock vinna Dust2, denna gången med 16-11. Hela kvalet avgjordes på Train där fransmännen kunde plocka hem vinsten med 16-13.

ESL One New York startar den 26 september och kommer att spelas fram till den 29 september. Turneringen kommer att spelas i Barclays Center i New York, samma arena som turneringen tidigare har arrangerats i. Prispotten ligger på 200 000 dollar.

ESL One New York
AstralisTeam Liquid
ENCE EsportsEunited
G2 EsportsVärldenInbjudan
VärldenInbjudanVärldenInbjudan
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..