×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Astralis inbjudna till Dreamhack Masters Malmö

1
Dreamhack har nu offentliggjort det första inbjudna laget till Dreamhack Masters Malmö. Detta är det danska laget Astralis som kommer att åka över Öresundsbron för att delta i turneringen med 250 000 dollar i prispotten.
Ytterligare ett danskt lag är klara för Dreamhack Masters Malmö. Detta efter att Dreamhack offentliggjort det första inbjudna laget till turneringen, Astralis. Det är det andra laget som är klara för turneringen. Vi har tidigare sett Optic Gaming kvala in till turneringen genom att vinna Dreamhack Open Summer. Astralis vann under förra året Dreamhack Masters Marseille, det blev starten på hela deras era.

Astralis startade året otroligt starkt genom att vinna årets första major, Intel Extreme Masters Katowice. Efter det har de dock tappat lite. De har endast tagit sig till final i två turneringar sedan majorn, Blast Pro Series Madrid och Blast Pro Series Sao Paulo. Om något av de danska lagen kan återta Skåne får vi se i oktober när turneringen går av stapeln.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..