×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Vitality hoppar av ESL One New York-kvalet

1
Idag är det dags för det europeiska kvalet för ESL One New York. Ett av lagen som var favorittippade inför kvalet, Vitality, har nu valt att hoppa av kvalet. Detta då deras schema skulle bli överbokat.
Team Vitality är ett av de lagen som skulle delta i dagens europeiska kval till ESL One New York. Det franska laget har nu valt att hoppa av kvalet. Detta då deras schema skulle bli överbokat. De kommer nu i juli att spela spela både Intel Extreme Masters Chicago och ESEA Season 31: Global Challenge. De säger att de behöver vila istället.

Detta innebär att Sprout inte behöver spela sin första match och är ett steg närmare New York. Enligt Vitality själva ska de ha gett informationen till ESL under söndagskvällen men turneringsarrangören bjöd inte in någon annat lag till kvalet.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..