×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

ESL One New York-kvalet avgörs idag — Vitality och G2 bland lagen

1
Idag kommer kvalplatsen till ESL One New York att avgöras. Bland de deltagande lagen i kvalen hittar vi de två franska lagen, Vitality och G2. De kommer nu att försöka få en plats till turneringen med 200 000 dollar i prispotten.
Det är dags för det slutna kvalet till ESL One New York. Fyra lag har kvalat in, Tricked Esport, BLUEJAYS XFX, Sprout och CR4ZY, för att göra upp mot de fyra lagen som blivit inbjudna till kvalet, , G2 Esports, BIG och Mousesports. Endast det laget som vinner kvalet kommer att ta sig vidare till huvudturneringen som spelas i slutet av september.

Huvudturneringen kommer totalt ha åtta lag. Hittills har tre lag blivit inbjudna, dessa är Team Liquid, Astralis och ENCE Esports. Förutom detta är även Eunited klara för turneringen genom det nordamerikanska kvalet. De sista tre platserna i turneringen kommer även de att gå till inbjudna lag.


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..