×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Heroic till semifinal i GG.Bet Chicago Invitational

1
Danska Heroic med svenska Adam "friberg" Friberg har säkrat en plats i semifinalerna av GG.Bet Chicago Invitational. Detta efter två raka vinster mot Avangar och Optic Gaming. Dessa vinster innebär att de nu endast är två matcher ifrån en plats i Intel Extreme Masters Chicago.
Under gårdagen spelades de inledande matcherna GG.Bet Chicago Invitational. Totalt tre matcher spelades, alla dessa i grupp A. Först ut fick vi se de två svenska spelarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson från Gamerlegion. De ställdes mot danska Optic Gaming och gav upp till kamp. Trots en bra start och ett otroligt ACE av Adil "ScreaM" Benrlitom senare i matchen så förlorade de dock med 13-16.

Efter det fick vi se den sista svensken i turneringen, Adam "friberg" Friberg, och hans Heroic ställas mot Avangar, som under tisdagen plockade upp Dauren "AdreN" Kystaubayev. Trots den nya spelaren så visade sig Heroic vara det starkare laget och vann matchen med 16-12. De ställdes direkt därpå mot sina danska rivaler i Optic Gaming.

friberg var nu sugen på att hämnas sina landsmän från Gamerlegion. Matchen startade på Optics kartval, Nuke. De visade på starkt spel och fick med sig åtta rundor från sin T-sida. De fick även en stark start på sin CT-sida och såg ut att plocka hem kartan lätt. friberg och och kompani lyckades dock tvinga matchen till övertid men detta blev förgäves. Optic vann den första kartan med 19-16.

Matchen gick nu över till Heroics kartval, Overpass. Även denna kartan gick Optic vinnande ur den första halvan med 9-6, trots en vunnen pistolrunda av Heroic. När lagen bytte sida tog dock Heroic kommando över matchen och vann kartan med 16-13. Den sista kartan, Mirage, blev en betydligt kortare historia. Heroic hade momentum från den Overpass och kunde lätt stänga matchen med 16-4.

Heroic har med dessa vinster säkrat en semifinalplats i turneringen. De kommer att ställas mot laget som placerar sig på en andraplats i grupp B som startar sina matcher idag. Om Heroic lyckas vinna semifinal och efter det finalen kommer de att ta sig vidare till Intel Extreme Masters Chicago.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..