×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kazakstan

Avangar plockar upp AdreN — ersätter fitch

1
Det kazakstanska laget Avangar har valt plocka in den rutinerade spelaren Dauren "AdreN" Kystaubayev. Detta för att ersätta Bektiyar "fitch" Bakhytov som de placerade på transferlistan under måndagen.
Dauren "AdreN" Kystaubayev återvänder nu till ett kazakstanskt lag, närmare bestämt Avangar. Innan det kazakstanska laget spelade 29-åringen för Faze Clan under en period på fem månader. Tillsammans med laget lyckades han vinna två turneringar, Blast Pro Series Miami och ELEAGUE CS:GO Invitational. Han fick dock lämna laget när de valde att plocka upp Filip "NEO" Kubski.

I och med detta kommer AdreN att delta i sin elfte major. Under sina tidigare tio majorframträdanden har han tagit sig till slutspel sex gånger. Han var även en del av Gambit Esports när de vann PGL Krakow Major 2017. Där blev han utnämnd som MVP av hela turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..