×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Blast Pro Series offentliggör CIS-kval till Blast Moskva

1
Den 13 september kommer Blast Pro Series Moskva att gå av stapeln. Tre lag har blivit inbjudna, Natus Vincere, ENCE och svenska Ninjas in Pyjamas. Nu har de även offentliggjort att ett lag kommer att få kvala in till turneringen via ett kval för CIS-regionen.
Det är snart dags för Blast Pro Series Los Angeles. Efter det Blast, precis som majoriteten av CS:GO-scenen ett litet sommaruppehåll. I september är de dock tillbaka med Blast Pro Series Moskva. Hittills har tre lag blivit inbjudna till turneringen, Natus Vincere, ENCE Esports och svenskhoppet Ninjas in Pyjamas. Ytterligare två lag kommer att bli inbjudna medan den sista platsen kommer att avgöras via ett kval.

Kvalet i fråga kommer dock, precis som i Madrid, endast vara för regionen där turneringen spelas, CIS. Totalt sex lag kommer att delta i kvalet, Winstrike Team, Forze, Nemiga Gaming, Team Spirit, Vega Squadron och Avangar. Kvalet går av går av stapeln 10 augusti. De två lagen som tar sig till final kommer att spela denna i Arenan innan huvudturneringen börjar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..