×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Tre svenskar försöker kvala till IEM Chicago

1
Idag startar GG.BET Chicago Invitational. På plats hittar vi tre svenska spelare, Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson från Gamerlegion samt Adam "friberg" Friberg från Heroic. De som vinner turneringen går vidare till Intel Extreme Masters Chicago.
Idag, 25 juni, startar GG.BET Chicago Invitational. En turneringen som kommer att avgöra en av de sista platserna till Intel Extreme Masters Chicago. Turneringen har totalt åtta lag och pågår fram till lördag. Bland de deltagande lagen hittar vi tre svenska spelare, Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson från Gamerlegion samt Adam "friberg" Friberg från Heroic.

Alla de tre svenska spelarna har hamnat i samma grupp. Med sig i grupp A har de även Avangar och Dreamhack Open Summer-vinnarna Optic Gaming. I grupp B hittar vi våra skandinaviska grannar Nordavind som kommer att ställas mot Hellraisers, Windigo Gaming och Forze.

Gruppspelet kommer att spelas i ett GSL-system där de två bästa lagen går vidare till slutspel. Alla matcher förutom öppningsmatchen kommer att spelas i bäst-av-tre kartor. De kan dock max bli två svenskar i Chicago. Endast laget som vinner turneringen går vidare till IEM medan andraplatsen får 5 000 dollar.

Grupp AGrupp B
GamerlegionNordavind
HeroicForze
AvangarWindigo Gaming
Optic GamingHellraisers

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..