×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

WESG lättar på reglerna — alla behöver inte vara från samma land

1
World Electronic Sports Games, WESG, har uppdaterat sina regler inför kommande evenemang. Det behöver nu, för första gången någonsin, inte vara fem personer från samma land.
World Electronic Sports Games, eller WESG, har arrangerats i CS:GO varje år sedan 2016. En regel har alltid varit densamma, alla spelare måste vara från samma land. Detta har lett till att spelare åkt dit med mixlag då deras egentliga lag har spelare från olika länder. Detta har då gjort att turneringen, trots de höga prispengarna, inte har haft många av världens bästa lag.

WESG har nu gjort justeringar till denna regel. Nu behöver endast tre spelare från ett lag vara från samma land. Detta leder till att lag som Team Liquid, NRG Esports och Natus Vincere kommer att kunna delta i nästa upplaga. Förutom Counter-Strike: Global Offensive har WESG turneringar i Dota 2, Starcraft 2 och PES2019.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..