×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Faze Clan fortsätter med NEO under majorn

1
Den polska spelaren Filip "NEO" Kubski fortsätter att spela med Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani i Faze Clan, åtminstone under majorn. 32-åringen är dock fortfarande inte permanent spelare för laget.
Under maj månad valde Faze Clan att plocka upp den polska spelaren Filip "NEO" Kubski, detta för att ersätta Dauren "AdreN" Kystaubayev. 32-åringen har nu, vi sociala medier, bekräftat att han kommer att spelas för laget under Starladder Berlin Major. NEO är dock inte en fulltalig spelare i laget riktigt än utan är fortfarande på en prövoperiod.

Den polska legendaren har är sedd som en av de bästa, om inte den bästa, 1.6-spelarna någonsin. I CS:GO har han deltagit i 12 av 14 majors, alla av dessa tillsammans med Virtus.pro. Han lyckades även vinna en av dessa, den andra som spelades i CS:GO, ESL Major Series One Katowice 2014. Denna vann det polska laget på hemmaplan mot storfavoriterna Ninjas in Pyjamas i finalen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..