×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion vidare till Good Game League

1
Gamerlegion med de två svenska spelarna, Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson, har tagit sig vidare till Good Game League 2019. En LAN-turneringen med 100 000 euro i prispotten.
Det halvsvenska laget Gamerlegion har tagit sig vidare till Good Game League 2019. Detta efter en 2-0-vinst mot danska Tricked Esport. Gamerlegion spelade dessutom med en inhoppare i form av Team Ancient-spelaren Denis "grux-" GutajKévin "Ex6TenZ" Droolans inte kunde spela. Trots detta är svenskarna nu vidare till turneringen.

Turneringen, som spelas under nästa helg, har en prispott på hela 100 000 euro. Vi kan även få se åtminstone en svensk spelare till i turneringen. Mikail "Maikelele" Bill och hans NoChance kommer att delta i det slutna kvalet som spelas nu i helgen. Även en inbjudan återstår att ges ut för turneringen.

Good Game League 2019
GamerlegionAristocracy
HellraisersEpsilon
x-komWinstrike Team
VärldenInbjudanVärldenSlutna kvalet

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..