×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Team Liquid vinner ESL Pro League efter övertidsdrama mot G2

1
Efter en otroligt spännande bäst-av-fem-final har Team Liquid säkrat ännu en titel för 2019. Denna gången blev det ESL Pro League som det amerikanska lagade plockade hem. I finalen ställdes de mot G2 Esports, två av kartorna gick till övertid men Liquid säkrade tillslut matchen med 3-1.
Den första kartan av ESL Pro League-finalen blev Dust2, G2 Esports första kartval. Fransmännen fick en otroligt stark start med en snabb ledning på 8-2. Team Liquid lyckades dock få med sig sju rundor till halvtid. Amerikanerna fortsatte med sitt momentum och tog nu över matchen helt. De fick matchen till 14-9 innan G2 började vinna rundor på riktigt. Kartan gick till övertid men det var Liquid som lyckades stänga kartan med 19-15.

Matchen gick nu över till Liquids första kartval, Overpass. G2 vann den inledande pistolrundan men mycket mer än så fick de inte. Team Liquid var utan tvekan det starkare laget och fick med sig 12 rundor till sidbytet. Väl där förlorade de inte en enda runda utan vann kartan med 16-3.

Nu var det dags för fransmännens andra karta, Nuke. De vann återigen den första pistolrundan och denna gången kunde de även kapitalisera på detta. De fick med sig hela åtta rundor från sin T-sida. Under den andra halvan lyckades de få bra kontroll på pengarna och det var ofta Team Liquid var fattiga. G2 kunde tillslut säkra sin första karta i finalen med 16-12.

Team Liquids andra kartval var Inferno. Team Liquid vann nu för första gången den inledande pistolrundan. Inget lag lyckades få ett stabilt grepp om matchen utan de bytte rundor fram och tillbaka. Liquid fick en liten fördel med sina åtta rundor på sin CT-sida. Den andra halvan speglade den första och matchen gick tillslut till övertid. Efter många om och men kunde tillslut Team Liquid stänga kartan och matchen med 25-22.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..