×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tricked Esports överlever utslagsmatchen — Winstrike är ute

1
Det är nu bo-3 och vinna eller försvinna som gäller. Tricked slog Winstrike i utslagsmatchen, vilket betyder danskarna får möta Avangar för en plats i semifinalerna.
Bo-3-matcherna är igång, och först ut att mötas i utslagsmatcherna var Winstrike Team och Tricked Esport. Matchen öppnades på Nuke, vilket var Tricked Esports val av karta. Winstrike började som CT, och tog tidigt kommandot i matchen. Det såg ut att rinna iväg helt och hållet, men mot slutet av den första halvan ryckte Tricked Esports upp sig och lyckades till slut plocka fem rundor som T. Andra halvan var som en upprepning av den första, men med ombytta roller. Det såg ut att gå Tricked Esports väg, men Winstrike började plocka rundor mot slutet, och lyckades ta matchen till övertid. Mycket tack vare en högpresterande Aurimas "Kvik" Kvakšys. På övertid låg matchen länge i vågskålen, men Winstrike visade upp rutinen och vann kartan med 25-25.

På den andra kartan, Dust2, ryckte Tricked Esports upp sig rejält. Danskarna började som CT, och de lyckas stänga fabriken och hålla bort Winstrike från bombplatserna. Winstrike såg vilsna ut, trots att de till slut plockade hem fem rundor. Winstrike vann den andra pistolrundan, och det fanns känningar att Winstrike eventuellt skulle komma tillbaka i matchen. Så det blev det dock inte. Då Tricked Esport fick de tyngre vapnen i händerna, började de köra över Winstrike och vinna kartan med 16-8.

Den här utslagsmatchen skulle avgöras på Train. Tricked Esports byggde vidare på sitt momentum från Dust2. De började kartan som T, och de bröt sig igenom Winstrikes försvar. Med halva kartan spelade, hade Tricked Esports en betryggande ledning, 10-5. Winstrike vann den andra pistolrundan, men det räckte inte för att börja på en comeback. Tricked fortsatte leverera som CT, och slutligen vann kartan 16-11, och där med matchen. Detta betyder att Winstrike är ute turneringen, och Tricked Esports får möta Avangar i kampen om en slutspelsplats.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..