×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Aristocracy första lag till semifinal på Dreamhack Open

1
Det är redan dags för lag att börja avancera till slutspelet på Dreamhack Open. I den första vinnarmatchen vann Aristocracy över Avangar, i en rysare till match.
I den första vinnarmatchen på Dreamhack Open möttes Avangar. Overpass var kartan, och genast från start visade det sig vara en jämn drabbning. Aristocracy plockade hem pistolrundan som CT, och de följde upp med att vinna de två efterföljande rundorna. Avangar kom dock tillbaka in i matchen genom av att vinna en halv-eco, till förtjänsten av Timur "Buster" Tulepov. Efter det delade lagen rundor, och vid halvtid stod det 8-7 i Avangars favör.

Som CT tog Avangar kommandot och knep hem pistolrundan. De fortsatte vinna rundor och gick upp i en 11-7 ledning, samtidigt som Ali "Jame" Djami fortsatte leverera runda efter runda. Aristocracy jobbade sig in i matchen, och vid två tillfällen vann Karol "rallen" Rodowicz oerhört viktiga clutch-rundor. Andra halvek visade sig till slut vara, likt den första halvleken, riktigt jämn. Aristocracy tog dock mer och mer iniativet i de sista rundorna, då de lyckades bryta ner Avangars försvar. Det skulle krävas 30 rundor och en storspelande Wiktor "TaZ" Wojtas , men till slut tar Aristocracy hem matchen 16-14 och går vidare till semifinal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..