×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Chaos Esports faller mot Optic Gaming

1
Aristocracy körde över Tricked Esports i den inledande matchen av grupp A. Svenska Chaos Esports vara att skrälla mot Optic Gaming, men det räckte inte hela vägen.
Första matchen i grupp A spelades mellan Aristocracy och Tricked Esport på Train. Den första pistolrundan lyckades Tricked Esport vinna som T, men efter det gick det bara utför för danskarna. Aristocracy vann den andra rundan, för att sedan låsa igen helt och hållet som CT. Wiktor "TaZ" Wojtas visade upp gamla takter, och genererade 14 frags den första halvan. I halvtid stod det 12-3 åt Aristocracy. Som T var det bara att vinna de nödvändiga rundorna för polackerna, vilket de också gjorde och vann matchen med komfortabla siffrorna 16-5.

Svenska Chaos Esports Club mötte Optic Gaming i den andra matchen i grupp A. Svenskarna öppnade urstarkt som T, och rev ner Optics försvar gång efter gång. Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson öppnade upp kartan tre rundor i rad med entry kills, vilket var nyckeln till Chaos Esports starka T-sida. Optic återhämtade sig dock, och i halvtid stod det 8-7 till Optic. Den andra pistolrundan var Chaos att förlora, efter att de försatt sig i ett 4on2-läge. Kristian "k0nfig" Wienecke ställde dock till det för svenskarna, och lyckades knipa pistolrundan åt Optic Gaming. Optic fortsatte dominera inledningen av den andra halvan. Till slut blev det ändå en jämn tillställning, då Chaos Esports började plocka rundor mot slutet. Det räckte dock inte till för svenskarna, och Optic Gaming vann matchen med 16-12.






0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..