×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Dags för amerikanska minorkvalet

1
Det europeiska minorkvalet är nästan färdigspelat, endast en omgång återstår. Nu är det även dags för det amerikanska minorkvalet. Med i kvalet hittar vi en svensk spelare, Maikil "Golden" Selim för Cloud9.
Fyra lag är klara till den europeiska minorn, däribland svenska Fnatic. Nu kommer en av deras gamla lagkamrater Maikil "GOLDEN" Selim även få en chans att ta sig vidare till en minor, den amerikanska. Svensken och hans lag Cloud9 ställs in den första omgången mot laget New Identity klockan 00:00 med spelare som Skyler "Relyks" Weaver i linan.

Det brasilianska laget Furia Esports blev nyligen rankade på en femteplats i världsrankingen. Även de kommer att delta i minorkvalet och möter i första omgången Peekers Advantage. Även NRG Esports, som under gårdagen plockade upp Peter "stanislaw" Jarguz, kommer även att delta. De möter i den första omgången Mythic, ett lag med spelare som James "hazed" Cobb och Erik "fl0m" Flom. Alla matcher samt bracket går att hitta här.

2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..