×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

NRG bänkar daps — plockar in stanislaw

1
Det nordamerikanska laget NRG Esports har valt att bänka sin IGL Damien "daps" Steele. Istället har laget valt att ta in den kanadensiska spelaren Peter "stanislaw" Jarguz. Detta trots en imponerande prestation under ECS-finalerna.
NRG Esports lyckades under ECS-finalerna vinna sin grupp som hade lag som Astralis och Furia Esports. De föll dock i semifinalen mot laget som vann turneringen, Team Vitality. Det nordamerikanska laget har nu trots detta valt att bänka sin IGL Damian "daps" Steele. Tillsammans med laget lyckades daps vinna både IEM Shanghai och CS_Summit 3.

In i laget kliver istället Peter "stanislaw" Jarguz. Den kanadensiska spelaren har tidigare spelat för lag som Team Liquid, Optic Gaming och mest nyligen Complexity Gaming. stanislaw blev bara för en vecka sedan bänkad från Complexity när de valde att plocka in den unga spelaren Owen "oBo" Schlatter.

Den kanadensiska 25-åringen har placerat sig bra till i många större turneringen. Mestadels under hans tid i Team Liquid där de placerade sig på andraplats i både ESL One New York 2017 och ESG Tour 2017. Han har även en större titel under sitt bälte. Tillsammans med Optic Gaming lyckades stanislaw vinna den andra säsongen Eleague under 2016 mot Astralis i finalen.Artikelbild: Dreamhack


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..