×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic mot friberg — här är grupperna för ESL Pro League-finalerna

1
ESL har offentliggjort grupperna för ESL Pro League-finalerna som startar under nästa vecka. På plats har vi ett helsvenskt lag i form av Fnatic som har placerats i samma grupp som Adam "friberg" Friberg och hans Heroic. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan är placerade i grupp B med lag som Team Liquid.
Om lite mer än en vecka, 21 juni, startar finalerna av ESL Pro Leagues nionde säsong. Den tyska turneringsarrangören har nu offentliggjort hur de 16 deltagande lagen delas upp. Precis som i många av ESL:s andra turneringar så kommer lagen delas upp i två olika grupper som spelas i ett GSL-system. På plats hittar vi totalt sju stycken svenska spelare, fem av dem från Fnatic samt Adam "friberg" Friberg för Heroic och Olof "olofmeister" Kajbjer för Faze Clan.

Fnatic har fått en tuff grupp. Förutom att de delar den med friberg och Heroic har de även fått Astralis i gruppen. Förutom detta hittar vi även lag som G2 Esports och NRG Esports. Även grupp B är en tuff grupp. Där hittar vi olofmeister och hans Faze Clan och världens bäst rankade lag, Team Liquid. Även Made in Brazil och North är en del av grupp B.
Om vi ska lista många lag i en nyhet (utan lineups) rekommenderar vi att ni använder följande kod. Går att anpassa för så många lag som behövs. Nedanstående exempel innehåller 16 lag, men kodrader kan tas bort för att minska antalet.


Grupp AGrupp B
FnaticTeam Liquid
G2 EsportsFaze Clan
AstralisNorth
HeroicMousesports
NRG EsportsTyloo
Cloud9Made in Brazil
Detona GamingHellraisers
Grayhound GamingLuminosity Gaming
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..