×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas in Pyjamas ute ur topp 10 i världsrankingen

1
Svenska Ninjas in Pyjamas har åkt ner ner platser i Hltv:s världsranking. Detta gör att svenskarna inte längre är med bland de tio bäst rankade lagen. Detta är första gången sedan i februari som ninjorna inte är med i topp 10.
Hltv har släppt sin andra uppdatering av sin världsranking för juni 2019. Vi ser dels att Furia Esports tagit plats i topp 5. För Sverige har det dock gått sämre. De två bästa svenska lagen, Fnatic och Ninjas in Pyjamas har båda åkt ner i rankingen. Fnatic har endast tappat en plats och ligger nu på en åttondeplats.

För ninjorna är det dock tyngre. Sen den senaste rankingen för en vecka sedan har svenskarna nu åkt ner tre platser. Detta efter en otroligt dålig prestation under ECS-finalerna där de åkte ut ur turneringen efter två raka förluster. Detta gör även att NiP ramlar ur topp 10 i rankingen för första gången sedan februari i år.

Hur de svenska lagen rankas i jämförelse mot varandra har dock inte förändrats. Fnatic och NiP ligger rätt så säkert på sina första- respektive andraplats. Där under hittar vi Chaos Esports Club på en tredjeplats och Team Ancient på en fjärdeplats. Chaos leder dock endast med två poäng över Ancient och då båda lagen kommer att delta under Dreamhack Open Summer kan detta komma att förändras.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..