×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Hiko hoppar in för ATK under amerikanska minorkvalet

1
Den amerikanska spelaren Spencer "Hiko" Martin kommer, med start idag, att agera inhoppare för det sydafrikanska laget ATK. Detta då laget nyligen tappat en av sina spelare, Aran "Sonic" Groesbeek, till Envy. Hiko kommer att hoppa in för laget under det amerikanska minorkvalet.
Det sydafrikanska laget ATK tappade nyligen en av sina spelare, Aran "Sonic" Groesbeek, till Envy. ATK har efter detta spelat med den unga spelaren Tyson "TenZ" Ngo som inhoppare. Men då kanadensaren kvalade in till minorkvalet tillsammans med Lazarus Esports får han endast spela med dem i det slutna kvalet.

Det sydamerikanska laget har nu offentliggjort att de har hittat en ny inhoppare, Spencer "Hiko" Martin. Den amerikanska spelaren har varit laglös i över tre månader sedan Rogue valde att stänga ner sitt CS-lag. Han var en del av laget sedan sommaren 2017. Innan dess har han spelat för lag som Team Liquid, Cloud9, Quantic och Area51.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..