×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Lazarus plockar upp yay

1
Det amerikanska laget Lazarus har valt att plocka upp en ny spelare. Ingen mindre än före detta Complexity-spelaren Jaccob "yay" Whiteaker kliver in i laget. Han kommer dock inte kunna att hjälpa laget i det amerikanska minorkvalet då han kvalade in med ett annat lag.
Lazarus Esports har varit utan en femte spelare sedan slutet av maj när de valde att släppa Michael "dapr" Gulino. De har efter det spelat med olika inhoppare såsom Pujan "FNS" Mehta och Tyson "TenZ" Ngo. Laget har nu hittat en sista spelare att fylla laget med, Jaccob "yay" Whiteaker.

Den amerikanska spelaren är kanske mest känd för sin tid i Complexity Gaming där de tog sig till slutspel i Faceit majorn. Laget valde dock att bänka spelaren i december förra året. Efter detta har han spelat för lite olika lag men har under den senaste tiden setts spela med Bad News Bears. Han hjälpte laget ta sig vidare till det slutna europeiska minorkvalet. Detta gör att han inte kan spela med Lazarus under detta kvalet.Artikelbild: Faceit/Joe Stephens

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..