×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ancient och Fnatic kan gå vidare till europeiska minorn idag

1
Den första dagen av det slutna europeiska minorkvalet är färdigspelad och för svensk del har det gått bra. Både Fnatic och Ancient vann sina öppningsmatcher. Även Adam "friberg" Friberg och hans Heroic vann den första omgången medan Gamerlegion och NoChance båda föll i sina första matcher.
Det europeiska minorkvalet är i full rulle. Under måndagen spelades den första omgången av kvalet och där såg vi de två helsvenska lagen, Fnatic och Team Ancient prestera bra. Fnatic ställdes i sin första match mot danska Maknitude, en match de vann enkelt med 2-0. Ancient ställdes i den första omgången mot Windigo Gaming. Även de lyckades vinna med 2-0, dock inte lika övertygande som Fnatics vinst. Den andra kartan, Overpass, gick hela vägen till övertid men svenskarna kunde tillslut stänga kartan med 19-17.

I kvalet hittar vi dock ytterligare fyra svenska spelare, Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser från Team GamerLegion, Mikail "Maikelele" Bill från NoChance och Adam "friberg" Friberg från Heroic. För den sistnämnda gick det bra, de lyckades efter en jämn kamp vinna mot Tricked Esport med 2-0.

För de resterande svenskarna gick det dock inte lika bra. Maikelele och kompani i NoChance föll mot danska North, även den matchen slutade 2-0. Gamerlegion ställdes även de mot ett danskt lag, Optic Gaming. Precis som alla de andra svenskmatcherna slutade även denna 2-0, dock i danskarnas favör.

Matcherna fortsätter idag och Ancient, Fnatic samt Heroic har alla chans att ta sig vidare till minorn redan nu i den andra omgången. Fnatic kommer att ställas mot tyska BIG klockan 18:00. Samtidigt får vi se friberg och hans Heroic ställas mot CR4ZY. Ancient börjar sin match 21:00 mot danska North.


Lower bracket


Upper bracket

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..