×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Vitality andra laget till ECS-final

1
Det andra laget till final av ECS säsong 7 är färdigt. Hemmahoppet Alex "ALEX" McMeekin och hans lag Vitality lyckades ta ner amerikanska NRG på två raka kartor, 19-15 på Overpass och 16-7 på Mirage.
I den andra semifinalen fick vi se det enda hemmahoppet i turneringen, Alex "ALEX" McMeekin från Team Vitality, ställas mot det amerikanska laget NRG Esports. Matchen startade på fransmännens kartval, Overpass. Det var dock NRG som startade starkast och fick med sig hela tio rundor från sin T-sida. Vitality ville dock inte vara sämre utan när lagen bytte sida så tog de kommando över matchen och fick en ledning på 13-11. NRG kämpade tillbaka igen och fick tillslut 15 rundor. Vitality tvingade dock kartan till övertid. Med fortsatt briljant T-spel så kunde de även snabbt vinna kartan med 19-15.

Matchen gick nu över till amerikanernas kartval, Mirage. Denna gången var det fransmännen som startade starkast med en vunnen pistolrundan och tre rundor direkt efter det. De fortsatte även vinna runna på sin T-sida och fick med sig nio rundor till sidbytet. Väl där hade NRG ingen chans utan Vitality släppte endast en runda. 16-7 till Vitality och en säkrad finalplats.


Artikelbild: Faceit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..