×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Furia vidare till final i ECS efter övertidsdrama mot North

1
Det första laget till final av den sjunde säsongen av ECS. Brasilianska laget Furia lyckades under semifinalen ta ner turneringens andra danska lag, North, på två raka kartor, 16-11 på Inferno och 22-20 på Overpass.
Den första semifinalen av ECS spelades mellan danska North och uppstickarna Furia Esports. Matchen började på Inferno, ett rätt otippat val av Furia som tidigare visat sig mycket starkare på andra kartor. Det visade dock direkt varför de valde kartan. De började med att vinna sju raka rundor för att tillslut få med sig tio till sidbytet. Väl där var det North som tog sex rundor medan de endast förlorade en för att utjämna matchen 11-11. Men Furia kom tillbaka och vann fem raka rundor för att plocka hem Inferno 16-11.

Matchen gick nu över till danskarnas kartval, Overpass. Återigen var det Furia som vann den första pistolrundan samt rundan därefter. North tog efter det fem raka rundor. Brassarna ville dock inte vara sämre utan tog direkt efter det sex rundor själva. Furia kunde tillslut få med sig nio rundor från sin CT-sida. North tog den andra pistolrundan och laget började nu byta rundor fram och tillbaka. Furia kunde få matchen till 14-12 efter en otrolig 2on5-rund. North lyckades dock utjämna och matchen gick tillslut till övertid. Den första övertidsomgången såg vi lagen vinna tre CT-rundor var. I den andra och sista övertidsomgången kunde tillslut Furia vinna en T-runda för att avsluta matchen med 22-20.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..