×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Gruppspelet på ECS avklarat — Slutspel nästa

1
Det blev uppstickarna som tog kommandot under gruppspelet av ECS Season 7. Furia och NRG gick vidare ur grupp A, och ur grupp B får vi se Team Vitality och North i semifinalerna. Astralis och svenska NiP, får åka hem med svansen mellan benen.
Gruppspelsfasen under finalerna på ECS Season 7 var minst sagt intressant. ECS Season 7 har en prispott på 500 000 dollar, så stor prestige är minst sagt på spel. Favoritskapet inför turneringen låg hos Astralis , och kanske Made in Brazil , trots att dessa lag uppvisat sårbarhet den senaste tiden. Med det i åtanke, var ECS Season 7 upplagt för skrällresultat. Och skrällresultat kom det att bli.

För svenska Ninjas in Pyjamas blev ECS en sorlig historia. Däng i den första matchen mot NRG Esports, för att sedan åka på storstryk mot Astralis. Och med det var NiP ute ur turneringen. Det var dock inte nämnda Astralis som skulle gå vidare ur gruppspelet. Furia Esports vann mot danskarna i den första omgången, och sedan i den avgörande matchen vann brassarna en gång till mot Astralis, med slutresultatet 2-1. NRG och Furia gick vidare som etta och tvåa ur grupp A.

I grupp B åkte MIBR chockerande nog ut med 0-2 i matcher. Det var istället North och Team Vitality som visade framfötterna, och tog sig vidare till lördagens slutspel. Semifinalerna går av stapeln idag, lördag, och första matchen är mellan North och Furia Esports, klockan 15:00. Den andra matchen spelas 18:00, och då möts NRG och Team Vitality. Den slutgiltiga finalen spelas på söndag, med start klockan 18:00.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..