×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Furia fortsätter imponera — slår ut Astralis från ECS

1
Turneringsfavoriterna Astralis är utslagna ur den sjunde säsongen av ECS. Danskarna föll i sista gruppspelsmatchen mot det brasilianska laget Furia. Matchen slutade 2-1 till brassarna efter att de återigen vunnit mot Astralis på Nuke.
Astralis slog tidigare under dagen ut Ninjas in Pyjamas ur ECS säsong 7. Det återstod dock en match i gruppspelet för danskarna. De ställdes mot laget de tidigare förlorat mot, brasilianska Furia Esports. Matchen startade på Astralis kartval, Inferno. De startade också starkast med att vinna sex raka rundor, de kunde tillslut få med sig tio rundor till sidbytet. De vann även den andra pistolrundan samt tre rundor efter det. Furia kämpade och vann sju raka rundor men det räckte inte till, 16-12 till Astralis.

Nu var det dags för brassarnas kartval, Mirage. Denna gången var det deras tur att vinna en pistolrunda samt fyra rundor efter det. Astralis lyckades dock skrapa ihop sju rundor på sin T-sida. Furia vann också den andra pistolrundan men förlorade rundan direkt därpå samt två rundor efter det. De var dock de sista rundorna de tappade under Inferno. De vann sju raka rundor för att stänga kartan med 16-10.

Allting skulle nu avgöras på Nuke, kartan som Furia slog Astralis på under öppningsmatchen. Den första halvan blev riktigt stökig. Furia lyckades vinna de mest oväntade rundor såsom en runda när de lyckas smyga in på A utan kontakt med en Mac-10. Astralis gick dock vinnande ur halvan med sina nio rundor. Den andra pistolrundan gick till danskarna men Furia gjorde precis som Astralis och vann rundan som föjlde. De kunde även sex rundor till innan Astralis kunde få sin andra runda på sin T-sida. Astralis lyckades komma upp till 13 rundor efter konstiga positioneringar från Furia. Längre än så kom de dock inte utan Furia stängde kartan med 16-13.

I och med detta är Astralis ute ur ECS, en turnering som de vann de senaste två upplagorna av. Furia å andra sidan har nu säkrat en semifinalplats som spelas under morgondagen. De kommer där att ställas mot det andra danska laget i turneringen, North, klockan 14:00.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..