×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

stanislaw ute ur Complexity — plockar upp 15-åriga oBo

1
Peter "stanislaw" Jarguz har valt att stiga ner från Complexity Gaming. Laget plockar nu istället upp den 15 år gamla spelaren Owen "oBo" Schlatter. Premiären för spelaren blir redan nu i veckan under finalerna av ECS.
Complexity Gaming har under det senaste året gått igenom ett gäng stora förändringar. De har nu också offentliggjort en ny. Ut ur laget kliver Peter "stanislaw" Jarguz som väljer att stiga ner för att göra plats för den nya spelaren. Den kanadensiska spelaren har varit en del av laget sedan april 2018. Han hjälpte laget till en top 8 placering under Faceit London Major.

In i laget kliver istället den endast 15 år gamla spelaren Owen "oBo" Schlatter. Den amerikanska spelaren har under det senaste åren gjort ett namn för sig i FPL. Förutom detta har även setts spela för lag så som Swole Patrol tillsammans med Braxton "Brax" Pierce.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..