×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Heroic ställs mot Natus Vincere för sista platsen till ESL Pro League-finalerna

1
North är vidare till ESL Pro League-finalerna efter vinst mot Heroic. Heroic kan dock fortfarande ta sig vidare men då måste de vinna mot Natus Vincere ikväll. Det laget som vinner den matchen blir det sista laget från Europa till LAN-finalerna.
Den sista europeiska platsen till ESL Pro League-finalerna avgörs ikväll. Efter att Heroic föll mot North under gårdagen måste de nu vinna sin match mot Natus Vincere för att ta sig vidare till LAN-finalerna. Laget som vinner matchen, som spelas klockan 18:20 ikväll, blir det sista europeiska laget till Montpellier.

Efter Norths vinst mot Heroic är de nu klara för finalerna, även om de förlorar mot BIG. Detta då de redan ligger på sex poäng i gruppen och endast ett lag kan komma upp i samma poäng, Heroic eller Navi. Adam "friberg" Friberg är dock inte det endas svenskhoppet, även Maikil "Golden" Selim från Cloud9 kan ta sig vidare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..