×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

GG.Bet Invitational offentliggjort — kvalplats till ESL One Cologne på spel

1
ESL har offentliggjort hur den sista platsen för ESL One Cologne kommer att avgöras. Åtta lag kommer att ställas mot varandra i GG.Bet Invitational. Hittills är två lag inbjudna till turneringen, Team Liquid och G2 Esports.
Det laget som just nu är rankade tvåa i världen, Team Liquid, måste kvala in till ESL One Cologne. Anledningen till detta är okänd men Liquids genereal manager, Steve Perino, la under gårdagen en Twitlonger där han pratar om lagets schema de närmaste månaderna.

De kommer tillsammans med sju andra lag delta i GG.Bet Invitational. De och G2 Esports är hittills de enda lagen som är inbjudna och fem till lag ska bli det. Den sista platsen i turneringen kommer att avgöras genom ett öppet kval.

Det kommer även att vara en likadan turnering inför ESL:s nästa stora turneringen, Intel Extreme Masters Chicago. Båda turneringen kommer att spelas i två fyralags grupper där GSL-formatet kommer att användas, efter det följer ett vanligt slutspel. Alla omgångar, förutom den inledande, kommer att spelas i bäst-av-tre kartor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..