×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic skickar Ninjas in Pyjamas till ECS-finalerna

1
Fnatic vann under onsdagen mot Avangar i den femte veckan av ECS. Tack vare detta är även Ninjas in Pyjamas klara för LAN-finalerna då Avangar inte kan få lika mycket prispengar som svensklaget.
Under gårdagen ställdes svenska Fnatic mot Avangar i semifinalen av ECS vecka 5. Denna matchen var väldigt viktig för Sverige, men inte för just Fnatic utan Ninjas in Pyjamas. Om Avangar skulle gå vinnande ur denna veckan skulle ninjorna inte delta i LAN-finalerna.

Och det blev inte en lätt match för alla NiP-fans att titta på. Den första kartan, Mirage, var Avangars kartval och detta blev snabbt tydligt. De fick en bra start på kartan och kunde snabbt få en ledning på 7-3. Svenskarna kunde dock kämpa tillbaka och få sju rundor för sig själva till sidbytet. Väl där var de svenskarna som tog kommando över matchen. De fick en ledning på 15-9 och trots ett tappert försök av Avangar kunde de stänga Mirage med 16-12.

Matchen gick nu över till svenskarnas kartval, Inferno. Återigen var de dock Avangar som startade starkast och kunde få en snabb ledning på 8-7. Men även denna gången kunde svenskarna lyckas skrapa ihop sju rundor i den första halvan. Fnatic vann även pistolrundan men efter det var det Avangars match. De vann åtta av nio rundor och plockade hem Mirage med 16-10.

Allt skulle nu avgöras på Train. Denna gången var det Fnatics tur att få en bra start på den första halvan. Trots en förlorad pistolrunda kunde svenskarna få hela tio rundor på sin T-sida av den CT-dominerade kartan. Avangar vann dock den andra pistolrundan och lagen började byta rundor fram och tillbaka. Fnatic kunde komma upp til 15 rundor men förlorade rundan direkt därpå. Men trots ett otroligt dåligt köp av Fnatic kunde de stänga kartan och därmed matchen med 16-14.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..